Jogi nyilatkozat

Jogi nyilatkozat

A honlap (a www.mesekozpont.hu) vagy bármely oldala megnyitásával Ön elfogadja az itt felsorolt feltételeket. Kérjük, amennyiben nem ért egyet a feltételekkel, ne nyissa meg weboldalainkat!

Szerzői jog

A Meseközpont Alapítvány weboldalai, az azon található minden képi és szöveges tartalom, illetve azok elrendezése szerzői jogi oltalom alatt állnak, azok bármilyen formában történő felhasználása vagy használata kizárólag a Meseközpont Alapítvány kifejezett, és erre vonatkozó írásbeli engedélyével lehetséges.

 

Információk

A Meseközpont Alapítvány weboldalain megjelenő információk, adatok, feltételek kizárólag tájékoztatásul szolgálnak, azok teljességéért, pontosságáért a Meseközpont Alapítvány felelősséget nem vállal.

A Meseközpont Alapítvány nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.

 

A személyes adatok védelme

A Meseközpont Alapítvány bármely, a weboldalak használata során tudomására jutott személyes adatot az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezései szerint kezel. Amennyiben Ön bármely személyes adatát eljuttatja a Meseközpont Alapítványhoz, ezzel hozzájárulását adja ahhoz, hogy azt a Meseközpont Alapítvány – a küldés jellege által meghatározott célból és ideig - nyilvántartsa és kezelje.

A honlap látogatásával összefüggésben kezelt adatait a Meseközpont Alapítvány nem adja tovább, azokhoz kizárólag saját munkatársaink, feladatuk ellátásához – illetve, amennyiben e-mailben regisztrál valamely eseményünkre, vagy észrevételt küld – kérdésének, észrevételének megválaszolásához, regisztrációjának rögzítéséhez szükséges mértékben férnek hozzá.

A Meseközpont Alapítvány a weboldalain ún. cookie-kat (sütiket) használ, amelynek célja, hogy minél teljesebb szolgáltatást nyújthasson honlapjai látogatóinak.

A Meseközpont Alapítvány az Interneten keresztül hozzá eljuttatott valamennyi adatot ugyanolyan védelemmel kezeli, mintha azokat egyéb úton bocsátották volna rendelkezésére.