Létra Klub

A Hűvösvölgyi úton megnyíló Pendula Óvoda épülete egy gyerek központnak is otthont ad.

Az 600 m2-es Létra Klub tárt karokkal várja a fiatalokat változatos külső és belső szabadidős helyszíneivel, ahol, reményeink szerint minden igényt ki tudunk elégíteni. A Létra Klub tornaterme nem csak sportolásra lesz alkalmas, átalakítva, 150 fő számára vetítéseket, workshop-okat, képzéseket és akár színházi előadásokat is tudunk rendezni. Kisebb tornatermünkben edzéseket, jóga órákat és gyógypedagógiai fejlesztéseket fogunk tartani. Barkács műhelyünkben saját kézügyességük kipróbálására és fejlesztésére invitáljuk a fiatalokat. Terápiás szobánkban pedig egyéni vagy csoportos foglalkozásokat, megbeszéléseket tarthatunk. Teljes körűen felszerelt tankonyhánkban egyszerre 4 csapat is főzhet majd. 

Célunk, hogy a nevelőszülőknél és a gyermekotthonokban élő gyermekeket támogassuk abban, hogy a felnőve, a gyerekvédelmi gondoskodásból kilépve megtalálják a helyüket és önmagukat. Tudjanak egy új közösség valamint az egész társadalom részeként működni. Fontos, hogy a gyerekek felfedezzék az összefüggéseket a világban, képesek legyenek ebben a rendszerben önmagukat elhelyezni, kapcsolódni másokhoz, és megtalálják a saját helyüket. 

Módszerünk a pozitív megerősítés és a feltétel nélküli elfogadás, melyek segítségével minél több örömhöz és jó érzéshez juttathatjuk a rászoruló gyerekeket.